Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiania Nauczyciela Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc drodzy państwo mam do was pytanie czy komukolwiek z tego forum i jego klasie za pomocą petycji do dyrektora udało sie doprowadzić do zmiany nauczyciela uczącego ?

Jeżeli tak to prosiłbym o przedstawienie własnej historii związanej z ową zmianą co robiliście jakie argumenty były brane pod uwagę i ile to trwało itp wszystko co mogło by pomóc

Mamy z klasą pisać takową i mamy już wstępny projekt wszystko w formie oficjalnej jednakże będzie poprawiane żeby wszystko sie udało bo jak nie wyjdzie to będziemy mieli bardziej przejebane niż mamy teraz

Mamy na nią dużo argumentów chociażby brak respektu dla dysleksji ucznia (ma orzeczenie)

Jedyne o co moge prosić to o poważne potraktowanie tematu a nie jakieś popierdolone posty

s2c77Oa.png

Opublikowano

w szkole reka reke myje, jezeli chodzi o uczniow jak i nauczycieli, jaki by nie byl nauczyciel to dyrekcja i tak was powaznie nie potraktuje

A na twoim miejscu zwrocil bym sie do wychowawcy, nie na forum o hackach o.O

bialachmurka.jpg
Opublikowano

Wiem wiem jedna z nauczycielek nie dawno sama studiowała to nam wyjaśniła co i jak ale mi chodzi o to czy komuś stąd sie to udało

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nigdy nie mialem takiej Sytułacji ale Jeśli To Prawda Co pisze w Tym Projekcie To Myśle ze pierw Było by Jakies Ostrzeżenie A Nie Odrazu Dyscyplinarka;)

Hmm..No Nie wiem..Myśle ze Nawet gdybyście Poszli Do Dyrektora To Najwyzej jakaś Kontrola Ale to zalezy tez od Samego Dyrektora za Kim By był;) Mozecie Tez Złożyc Skarge Do Kuratorium.. :D

Pozdrawiam

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Nie chodzi nam o dyscyplinarke z pracy tylko byśmy dostali normalnego nauczyciela ona może sobie iść uczyć inne klasy jeśli sobie pozwolą na takie traktowanie

@Down u nas jest taka sprawa że wszyscy myślą że jak ją nagramy będziemy mieli przejebane za to że ją nagrywamy czy tam używamy telefonu na lekcji

s2c77Oa.png

Opublikowano

@topic

Ja was nie podpuszczam ale... Musicie miec dowody <_< . Prawda jest taka,że żaden dorosły wam nie uwieży.

Miałem podobną historię z panią od muzyki. Mówiła do nas,że jesteśmy tępi, pare razy krzyknęła "kurwa". Raz nawet walnęła jednego ucznia dziennikiem <_< . Postanowiliśy nagrac na dykafon jedną z jej lekcji. Wtedy też używa wulgarnych słów. Po lekcji poszliśmy do dyrekcji i ukazaliśmy nagranie. Muzykantka została zwolniona ze skutkiem natychmiastowym. :D

Opublikowano

Jak pójdziecie do dyrektora , to on zrobi kontrolę, a ona będzie normalnie się zachowywać ...

@UP dobrze pisał, ale nagrywanie nauczycieli jest czasami zabronione.

Tych uczniów, których uczy zbierz podpisy, żeby zobaczyć potwierdzenia innych. Później jakąś gromadką z klasy 6,9 osób idziecie do dyrektora z powodami i podpisami ...

cerberusek2435.png

Zbieram - :) To tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

Można zamknąć/usunąć

2xDown Założymy jej metalowy kosz na śmieci na głowe walniemy pare młotkiem aż ją otepi i wrzucimy to ja youtube i pokażą nas w wiadomościach xDD

s2c77Oa.png

Opublikowano
Tak z ciekawości zapytam :P

Co postanowiliscie?:D

Zniszczyć jej psychikę, my tak kiedyś jednej nauczycielce zrobiliśmy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak